Dette er en oversettelse av det spanske persjonvernspolitikk dokumentet, «Sus datos seguros»

Informasjoner i samsvar med forskriften om personlig databeskyttelse

I Europa og Spania finnes det databeskyttelsesregler som er laget for å  beskytte dine personlige opplysninger, som er obligatoriske for vår enhet og det er viktig for oss at du forstår hva vi gjør med personopplysningene vi ber om. Derfor vil vi være gjennomsiktige, og gi deg kontroll over datainformasjonen din, med et enkelt språk og klare alternativer som gjør at du kan bestemme hva vi skal gjøre med dine personlige opplysninger. Hvis du har spørsmål etter å ha lest denne informasjonen, ikke nøl med å spørre oss. Tusen takk for samarbeidet ditt.

  • Hvem er vi?
  • Vårt navn: SYDEN EIENDOM, SL
  • Vårt skatteidentifikasjonsnummer : B76045293
  • Vår hovedaktivitet: Eiendomsmegler
  • Vår adresse: CARRETERA GENERAL, Nº20, CP 35120, ARGUINEGUIN (Las Palmas)
  • Vårt telefonnummer: 928 18 53 40
  • Vår kontaktadresse : info@sydeneiendom.com
  • Vår nettside: www.sydeneiendom.com
 • For din tillit og sikkerhet, informerer vi deg om at vi er en enhet registrert i følgende Commercial Register :

Vi står til din disposisjon, ikke nøl med å kontakte oss.

 • Hva skal vi bruke dataene dine til?

Generelt vil dine personlige data bli brukt til å kunne forholde seg til deg og kunne gi deg våre tjenester.

På samme måte kan de også brukes til andre aktiviteter, for eksempel annonsering eller fremme av våre aktiviteter.

 • Hvorfor trenger vi å bruke dataene dine?

Dine personopplysninger er nødvendige for å kunne forholde seg til deg og kunne tilby våre tjenester. I denne forstand vil vi stille en rekke bokser til disposisjon som gjør at du kan bestemme på en klar og enkel måte om bruken av dine personlige opplysninger.

 • Hvem vil vite informasjonen vi spør?

Generelt kan kun personell fra vår enhet som er behørig autorisert ha kunnskap om den informasjonen vi ber om.

På samme måte kan du være oppmerksom på dine personlige opplysninger de enheter som trenger å få tilgang til det slik at vi kan tilby våre tjenester. For eksempel vil vår bank kjenne dine data hvis betalingen av tjenestene våre er gjort med kort eller bankoverføring.

På samme måte vil informasjonen din bli kjent av offentlige eller private enheter som vi er forpliktet til å gi dine personlige opplysninger på grunn av overholdelse av loven. For å gi deg et eksempel, krever skattelovgivningen å gi Skatteverket visse opplysninger om økonomisk virksomhet som overstiger et visst beløp.

I tilfelle at, uavhengig av de ovennevnte forutsetningene, vi må utlevere dine personlige opplysninger til andre enheter, vil vi be om din tillatelse på forhånd ved hjelp av klare alternativer som gjør at du kan bestemme i denne forbindelse.

 • Hvordan skal vi beskytte dataene dine?

Vi vil beskytte dataene dine med effektive sikkerhetstiltak basert på risikoen ved bruk av informasjonen din.

For dette har vår enhet godkjent en databeskyttelsespolicy og årlige kontroller og revisjoner utføres for å verifisere at dine personlige data er trygge til enhver tid.

 • Vil vi sende dataene dine til andre land?

I verden er det land som er trygge for deres data og andre som ikke er så sikre. For eksempel er EU et sikkert miljø for dine data. Vår policy er ikke å sende dine personlige opplysninger til et land som ikke er trygt fra et synspunkt for å beskytte dataene dine.

Hvis det er viktig å sende dataene dine til et land som ikke er like sikkert som Spania, for å kunne levere tjenesten, vil vi alltid be om tillatelse og søke effektive sikkerhetsforanstaltninger som reduserer risikoen for å sende informasjonen din. personlig til et annet land.

 • Hvor lenge skal vi holde dataene dine?

Vi vil holde dataene dine under vårt forhold og så lenge lover styrker oss. Når gjeldende lovbestemte frister er avsluttet, vil vi fortsette å eliminere dem på en sikker og miljøvennlig måte.

 • Hva er dine databeskyttelsesrettigheter?

Når som helst kan du kontakte oss for å vite hvilken informasjon vi har om deg, rette ut om det er feil og eliminere det når forholdet er fullført, hvis dette er lovlig.

Du har også rett til å be om overføring av din informasjon til en annen enhet. Denne retten kalles “portabilitet” og kan være nyttig i visse situasjoner.

For å be om noen av disse rettighetene må du sende en skriftlig forespørsel til adressen vår, sammen med en kopi av din ID, for å kunne identifisere deg.

I kontoret til vår enhet har vi spesifikke skjemaer for å be om disse rettighetene, og vi tilbyr vår hjelp til å fullføre dem.

For å lære mer om dine databeskyttelsesrettigheter, kan du konsultere nettsiden til det spanske databeskyttelsesbyrået ( www.agpd.es ).

 • Kan du trekke tilbake samtykket ditt hvis du ombestemmer deg på et senere tidspunkt?

Du kan trekke samtykket fra deg hvis du tenker på bruk av dataene dine når som helst.

Hvis du for eksempel var interessert i å motta reklame for våre produkter eller tjenester, men ikke lenger ønsker å motta mer publisitet, kan du gi oss beskjed gjennom form for motstand mot behandlingen tilgjengelig på kontoret til vår enhet.

 • Hvis du forstår at dine rettigheter er blitt ignorert, hvor kan du sende inn et krav?

Hvis du forstår at dine rettigheter har blitt ignorert av vår enhet, kan du sende et krav til det spanske databeskyttelsesbyrået, ved hjelp av ett av følgende:

 • Elektronisk kontor: www.agpd.es
 • Postadresse:

Spansk databeskyttelse
C / Jorge Juan, 6
28001-Madrid

 • Via telefon:

Tlf. ​​901 100 099

Tlf. 91 266 35 17

Å tegne et krav i det spanske databeskyttelsesbyrået innebærer ingen kostnader, og assistanse fra advokat eller advokat er ikke nødvendig.

 • Vil vi utarbeide profiler om deg?

Vår policy er ikke å skape profiler om brukerne av våre tjenester.

Det kan imidlertid være situasjoner der, for å kunne yte tjenesten, kommersielt eller på annen måte, må vi utvikle profiler av informasjon om deg. Et eksempel kan være bruk av kjøps- eller servicehistorie for å kunne tilby deg produkter eller tjenester tilpasset din smak eller behov.

I dette tilfellet vil vi søke effektive sikkerhetstiltak som til enhver tid beskytter din informasjon fra uvedkommende som har til hensikt å bruke det til egen fordel.

 

 • Vil vi bruke dataene dine til andre formål?

Vår policy er ikke å bruke dataene dine til andre formål enn de vi har forklart for deg. Hvis vi imidlertid trenger å bruke dataene dine for ulike aktiviteter, vil vi alltid be om tillatelse på forhånd ved hjelp av klare alternativer som gjør at du kan bestemme om det.

Boligsøk

  • -
  • -