UTSOLGT! VELKOMMEN PÅ VISNING TIL SYDENBYGG III, FERDIGSTILT NYBYGG SENTRALT I ARGUINEGUIN.

Moderne lyse leiligheter med eget basseng, 2 soverom, bad og stue/kjøkken med åpen løsning + en delikat kjellerstue/playroom på ca. 44m2 med eget bad med dusj. Fantastisk utsikt og beliggenhet, heis og garasje.

Ref: 10500
Arguineguin
Leilighet
2
2
595.000€

Beliggenhet

Leilighetene ligger i Calle Nayra, ca 5 minutters gange til stranden og Arguineguin. Leilighetene ligger sørvest vendt med havutsikt.

Standard

Nybygg.

Innhold

Velkommen på visning til Sydenbygg III som er det tredje bygget til Syden Bygg S.L i Arguineguin. Prosjektet er ferdigstillt og fullfinansiert av norske investorer.

Moderne lyse leiligheter med 2 soverom, bad og stue/kjøkken med åpen løsning + en delikat kjellerstue/playroom på ca. 44m2 med eget bad med dusj. Kjøkkenet i leveres i hvit høyglans med arbeidsbenk i Silestone og god oppbevaringsplass. Integrerte hvitevarer inkludert kjøleskap med frys, keramisk topp, stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Store terrassedører i dobbelt glass som åpnes ut til solrike terrasser med havutsikt. Størrelser opp til 117m². Begge soverommene leveres med garderobeskap. Downlights og lyse fliser i alle rom. Preinstallasjon til aircondition. Badet leveres med servant, underskap og speil. Hengetoalett og regndusj med glassvegg.

De 3 nederste leilighetene har kjeller, privat basseng og stort uteareal som er delvis dekket av kunstgress. Alle leilighetene har garasje og bod. Heis i bygningen. Pris 595.000€. Leilighetene selges umøblert.
Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Leilighet
Sted:
Arguineguin
Pris:
595.000€
Referanse:
10500
Soverom:
2
Bad:
2
Terasse:
Sør-vest vendt
Byggeår:
2016

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt