LUKSURIØST HERRSKAPSHUS I NATURSKJØNNE OMGIVELSER I MASPALOMAS

VAKKER EIENDOM I HERRSKAPELIG STIL I NATURSKJØNNE OMRÅDE I MASPALOMAS

Ref: 10570
Maspalomas
Villa
700m2
5
5
1.990.000€

Beliggenhet

Denne eksklusive boligen ligger i den øvre delen av Maspalomas

Standard

Meget høy standard

Innhold

Velkommen til denne vakre eiendommen som ligger i et naturskjønt område med flott utsikt. Boligen minner om et herrskapshus og den storslåtte velkomstentreen med kunstgalleri gjør at man nesten ikke kan vente med å se resten av rommene.

Stort kjøkken i massivt tre med intergrerte hvitevarer. Kjøkkenøy med oppbevaring og ekstra skapplass. Flott utsikt mot eiendommen eller opp mot fjelltoppene.
Kjøkkenet har utgang til frokostterrasse med sittegruppe. Herfra kan man innta en bedre frokost mens man ser ut over havet.
Videre inn i boligen finnes en meget delikat spisestue for 6 personer som også har havutsikt.
Vakre bueformede dører tar deg videre inn til hverdagsstuen med to hvite sittegrupper som innbyr til bruk. De store terrassevinduene slipper inn godt med lys og gir en magnifikk utsikt over resten av eiendommen med havet i bakgrunnen. Vegg i vegg finner man den mer elegante stuen som passer perfekt for spesielle sammenkomster og anledninger. Her finnes også en peis for de mer kjølige dagene. Også her gir de store terrassedørene en fantastisk utsikt over eiendommen.
Romslig hovedsoverom type suite med walk-in -closet og direkte utgang til terrasse og det luksuriøst uteområdet. Elegant bad i marmor med Jacuzzi og dusj. Boligen har to andre soverom, både med privat bad med dusj samt god garderobeplass. Praktisk kontor i klassisk stil ved inngangen til boligen, perfekt mottagelsesrom for profesjonelle aktiviteter eller som et fredelig arbeidskontor. En mindre separat gjestebolig komplett med kjøkken, stue bad og 2 soverom finnes også på eiendommen. Perfekt for overnattingsbesøk.

Privat spa med både bastu og tyrkisk bad. Garasje med plass til 2 biler.
I underetasjen til hovedboligen finnes et oppholdsrom med vindu, perfekt for bridgekvelder, som biljardrom, treningsrom eller kino.

Den store tomten gjør denne boligen meget spesiell. Terrasseområdet har lyse fliser, stort oppvarmet basseng og jacuzzi. Her finnes også et rikt utvalg av blomster, busker og trær for naturelskere. Sittegrupper er strategiskt utplassert på eiendommen slik at man ikke behøver og gå langt om man skulle ønske å sitte ned. Fra de øverste delene har man en nydelig utsikt over Maspalomas.

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Villa
Sted:
Maspalomas
Pris:
1.990.000€
Referanse:
10570
Soverom:
5
Bad:
5
Reg. areal:
700 m²
Byggeår:
1999
Etasjer:
1

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt