Trivelig leilighet med 1 soverom og stor terrasse med utsikt i Canarios III.

Leilighet med 1 soverom og tilgang til en deilig solrik terrasse.

Ref: 10679
Patalavaca
Leilighet
36m2
1
1
160.000€

Beliggenhet

Boligen ligger i Canarios III med gåavstand til supermarked, apotek, bussholdeplass og strand. Kort vei til flotte fjellstier for de turglade. Canarios III, eller Terraza Canaria som det også kalles, ligger i Patalavaca med ca 35 minutters kjøretid fra flyplassen

Standard

God standard med enklere møbler. Godt vedlikeholdt.

Innhold

Velkommen til denne fine leiligheten i Canarios III.
Boligen ligger i den nedre delen av anlegget med få trappetrinn fra gatenivå. Den store terrassen på framsiden tilhører fellesområde men er inngjerdet med grind og brukes kun for denne eiendommen. Her er det god plass for sosiale sammenkomster, spisebord, sittegrupper og solsenger. Dekorativ sypresshekk på begge sider skaper en naturlig avskjerming mot naboeiendommene og området vedlikeholdes av sameiet.

Leiligheten har åpen planløsning for stue og kjøkken med mindre spisekrok. Kjøkkenet har gode arbeidsflater med under og overskap. Keramisk topp med fire kokeplater, oppvaskemaskin, benkovn/micro og kjøleskap/frys. Dette rommet har installert aircondition. Baderommet ble delvis renovert i 2017 da badekaret ble tatt ut og erstattet med dusjhjørne og glassvegg. Her er det også plassert en vaskemaskin.
Soverommet har 2 enkeltsenger, intergrerte garderober og vifte i taket. Det finnes også en safe men nøkkelen har kommet bort og ny eier må eventuelt ta kostnaden om det skulle være ønskelig å åpne safen.
Anlegget har et flott inngjerdet felles bassengområde også med barnebasseng.

Det elekriske anlegget i leiligheten ble oppgradert i 2019 og det ble vedtatt en ekstrakostnad på 50€/mnd for å dekke oppgradering av strømanlegget på fellesområdene. Det er forventet at denne ekstrakostnaden varer til 2020 og at strømmen da vil betales individuelt for hver enhet. Per i dag inngår strøm og vann i felleskostnadene og nåværende eier betaler 155€/mnd inkludert strøm, vann og ekstrakostnad.

Leiligheten selges fullt utstyrt og møblert så her er det bare å flytte rett inn.

Velkommen på visning!

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Leilighet
Sted:
Patalavaca
Pris:
160.000€
Felleskostnader:
155€
Eiendomsskatt:
130
Referanse:
10679
Soverom:
1
Bad:
1
Reg. areal:
36 m²
Tomteareal:
36 m²
Terasse:
Sør-vest vendt
Etasjer:
1
Etasje:
1
Energikode:
G

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt