TAURO HILL MED SEKS FENOMENALE VILLAER MED NYDELIG , USJENERT PLASSERING I TAURO.

Noen muligheter kommer bare en gang.

Ref: 10657
Tauro
Villa
4
1.445.000€

Beliggenhet

Tauro Hill har en nydelig, usjenert plassering i dalsiden i Tauro, sørvest på Gran Canaria. Fra flyplassen ved Las Palmas tar det cirka 35 minutter med bil til Tauro. Det er gåavstand til matbutikk, restaurant, strand og golfbane.

Innhold

Dette er en enastående mulighet for deg som er på jakt etter en helt ekstraordinær feriebolig. Her kan du sikre deg en eksklusiv villa med premium beliggenhet. Perfekt for familieferier, sosialt samvær med kolleger og nettverksbygging.
Villaene har tre etasjer og takterrasse. Nederst er privat garasje med plass til flere biler, teknisk rom og et stort hobbyrom. I etasjen over ligger stue, kjøkken og hovedterrassen, som har svømmebasseng og utekjøkken. I øverste boligetasje ligger fire soverom, som har alle eget bad og to har egen balkong. Helt på toppen ligger takterrassen. Det er heis fra garasjen til alle etasjer. Kjøperne av Tauro Hill vil få gode muligheter til å påvirke det ferdige resultatet. Endelig ferdigstillelse og overtakelse vil derfor finne sted etter egne avtaler.

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Villa
Sted:
Tauro
Pris:
1.445.000€
Referanse:
10657
Soverom:
4
Terasse:
Sør-vest vendt
Etasjer:
3

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt