Stor familiebolig med flott utsikt, basseng og garasje.

Stor familiebolig med utsikt, basseng og garasje i Loma Dos

Ref: 10644
Arguineguin
Rekkehus
140m2
3
3
599.000€

Beliggenhet

Denne boligen ligger bare 5 minutters gange fra byen.

Standard

Boligen ble totalrenovert i 2016-2017.

Innhold

Velkommen til denne flotte familieboligen med mye plass og sentral beliggenhet i Loma Dos!

Boligen ble totalrenovert i 2016-217 og framstår som svært lys og fresch. Stor terrasse med havutsikt ved bassenget med god plass både til solsenger og sittegrupper.

Vel inne i boligen har man en åpen planløsning for stue, spisestue og kjøkken. Moderne kjøkken i høyglans med god benk og
skapplass da skaperne går helt opp til taket. Arbeidsbenk i silestone. Hvitevarene er delvis integrerte.
Det er blitt påbygget en tv-stue med spisestue, herfra er det også utgang til utekjøkken med spiseplass på baksiden av boligen.

Gjestetoalett med dusj.

Videre opp i boligen er det 3 soverom, hvorav 2 har utgang til en deilig terrasse på framsiden av boligen med flott havutsikt. Hovedsoverommet er av typen en-suite med eget baderom i behagelig lys farge. Soverommene har god garderobeplass.

De andre to soverommene deler på et baderom med dusj, her er det også en loftstue med sovesofa. Alle soverommene har aircondition installert for behagelig inneklima under de varmeste månedene.

Bassenget har saltvannsanlegg, motstrømsagreggat, varme og elektrisk tildekking.

Dobbel garasje med to individuelle porter har plass til 2 biler og oppbevaringsplass. Her finner man også det tekniske rommet til bassenget.

Boligen har påbygg som ikke er registrert i skjøtet.

Selges fullt møblert.

Velkommen!

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Rekkehus
Sted:
Arguineguin
Pris:
599.000€
Referanse:
10644
Soverom:
3
Bad:
3
Reg. areal:
140 m²
Tomteareal:
175 m²
Terasse:
Sør vendt , 105 m²
Byggeår:
1995
Etasjer:
3

Send forespørsel for denne boligen

Ansvarlig for behandlingen SYDEN EIENDOM S.L. Adresse til den ansvarlige CARRETERA GENERAL, Nº20, 35220, ARGUINEGUIN (Las Palmas) Dine data vil bli brukt til å møte dine forespørsler og gi våre tjenester. Vi vil kun sende deg reklame med din forhåndsgodkjenning, som du kan gi oss gjennom den tilsvarende boksen som er opprettet for det formålet. Vi behandler bare dataene dine med ditt forutgående samtykke, som du kan gi oss gjennom den tilsvarende boksen som er opprettet for det formålet. Generelt kan kun personell fra vår enhet som er behørig autorisert ha kunnskap om informasjonen vi ber om. Du har rett til å vite hvilken informasjon vi har om deg, rette den og få den slettet, som forklart i tilleggsinformasjonen som er tilgjengelig på vår nettside. Mer informasjon i delen "Dine sikre data" på nettstedet vårt.
* = Påkrevd felt