FLOTT SOLRIK FAMILIEBOLIG MED PRIVAT BASSENG I LOMA DOS.

Romslig familiebolig i Loma Dos med stor terrasse og privat basseng.

Ref: 10594
Arguineguin
2 mannsbolig
246m2
5
4
759.000€

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Loma Dos med gangavstand til Arguineguin med strender og fasiliteter. Gangavstand også til den norske skolen i Patalavaca.

Standard

God standard

Innhold

Velkommen på visning til denne flotte familieboligen med masse boltreplass i Loma Dos! Den sentrale beliggenheten og mange kvadratmeter gjør denne boligen meget attraktiv.

Denne vertikaldelte delen i tomannsbolig består av følgende: Oppstillingsplass for 2 biler med automatisk garasjeport inn til eiendommen. Det er noen trappetrinn ned til hovedinngangen med chill-out område med planter og sitteplass i skyggen. Romslig spisestue og tv-stue som har åpen planløsning. Her kan man innta måltidet i spisestuen eller ute på terrassen hvor det finnes et stort spisebord og sofagruppe for de som vil slappe av etter maten. De store terrassedørene gir godt lysinnslipp og en behagelig atmosphære i stue og spisestue.

Kjøkkenet er separat og er fra 2014. Ikea Bodbyn har flere smarte løsninger, gode arbeidsflater og oppbevaringsplass. Vindu fra gulv til tak gir en meget ekskusiv og lys følelse.
Denne etasjen byr også på et gjestetoalett og et vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Elegant trapp i tre som fører opp til øvre etasje og ned til oppholdsrommet i under etasjen.

Øvre etasje byr på tre soverom hvorav to er noe mindre, ca 12 m2. Stort baderom med massasjedusj. Romslig en-suite hovedsoverom med store vindu og havutsikt. Baderom med både dusj og badekar/jacuzzi samt walk in closet.

Nedre etasje består av et stort oppholdsrom perfekt spillerom eller gym. Her er det laget to ekstra soverom og et bad med dusj.( soverommene er ikke godkjent/registrert i skjøtet) Fra oppholdrommet er det utgang til terrassen hvor man kan sitte og kose seg i den varme jacuzzien eller ta et svalende bad i bassenget. Havutsikt også fra terrassen.

Basseng og kjøkken ble oppgradert i 2014 og det ble også lagt membran under flisene på terrassen. Boligen har påbygg som ikke er registrert i skjøte.

Velkommen på privat visning i denne flotte boligen!

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
2 mannsbolig
Sted:
Arguineguin
Pris:
759.000€
Referanse:
10594
Soverom:
5
Bad:
4
Reg. areal:
246 m²
Terasse:
Sør-vest vendt
Byggeår:
2006
Etasjer:
3

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt