Sjarmerende fruktgård i idylliske Santa Lucia. Meget godt egnet for sykkelturisme og bed & breakfast.

Herlig finca i rolige omgivelser i Santa lucia.

Ref: 10654
Santa Lucia
Finca
5
3
430.000€

Beliggenhet

Med 45 minutters bilvei fra flyplassen finner man dette idylliske stedet. 5 minutters biltur fra landsbyen Santa Lucia.

Standard

God standard. Renovert i eldre stil.

Innhold

Velkommen til visning og denne sjarmerende fruktgården i Santa Lucia. Gården ligger i sørvendt og har sol hele dagen. Da eiendommen ble totalrenovert og påbygget i 2002 ble det lagt stor vekt på å bevare de gamle detaljene av typiske kanariske hus. Eiendommen består av totalt 4 tomter med egne vannrettigheter. Det originale huset ble bygget i 1888 på en 489m2 stor tomt. Romfordeling som følger: Kontor/soverom med plass til en dobbeltseng eller to enkelsenger. Dekorativ sten på veggene fra hovedbygget. Neste soverom har køyesenger, god oppbevaringsplass med mulighet for 5 soveplasser. Koselig tv-stue med både sofakrok og biljardbord. Det er gjennomgang fra stue til spisestue og kjøkken. Her kan man tydligt se de originale karakteristiske tykke veggene som er en del av sjarmen til dette herlige huset.

Kjøkkenet er av mindre størrelse men har likevel god oppbevaringsplass. Spisestuen har blitt påbyggd i senere tid med god plass rundt spisebordet om man ønsker å spise inne. Gammeldags vedovn for kjøligere dager. På terrassen er det en koselig spiseplass under fikentreet som gir deilig skygge. Baderommet ligger separat og har både dusj og jacuzzi. Det er glasstak over jacuzzien som gir et herlig lysinnslipp og muligheten til å se stjernehimmelen fra badet. Stor takterrasse med flott utsikt over fjellene som nås via spiraltrapp. Her er det både sittegrupper og solsenger.

Fra hoveddelen er det noen trappetrinn til den nedre delen. Her er det 3 separate annex. Hovedsoverommet er romsligt og har installert aircondition samt privat toalett med servant. Det er installert en dusj på utsiden av soverommet. Stort utekjøkken med både grill og pizza/brød ovn, perfekt for sosiale sammenkomster.

Det andre annexet er noe mindre men har dobbeltseng og god oppbevaringsplass. Alle soverommene har installert aircondition med både varme og avkjøling. Teknisk rom med vaskemaskin og varmvannsbereder.

Ved hovedhuset står det et 100 år gammelt oliventre som gir delig skygge.

Ca 2 minutters gange fra hovedeiendommen finnes en privat vanntank på ca 178m3, bygget på en tomt på 241m2. Her finns det også flere typer av frukttrær og planter.

Den tredje eiendommen er en inngjerdet tomt på 677m2 med mange typer frukttrær, Et trehus på 30m2 med baderom og utekjøkken, her dusjer man ute i det fri under åpen himmel. Det er et flertal sittegrupper på tomten og en grilldel. Flott utsikt utover dalen.

Den fjerde eiendommen er en tomt på 7915m2, ca 10 minutters gange på en stig. Denna kan kjøpes for 20.000€ dersom man ønsker.

Totalt finnes det cirka 200 ulike planter og tresorter på denne gården. Eiendommen passer også bra for næringsvirksomhet som bed & breakfast, sykkelturisme, yogasenter m.m.


Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Finca
Sted:
Santa Lucia
Pris:
430.000€
Eiendomsskatt:
65
Referanse:
10654
Soverom:
5
Bad:
3
Tomteareal:
489+241+677 m²
Terasse:
Sør vendt
Byggeår:
1888
Etasjer:
1

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt