Renovert familiebolig i Los Caideros med stor og solrik terrasse.

Familiebolig i Los Caideros med herlig terrasse og utsikt mot Tenerife.

Ref: 10680
Patalavaca
Rekkehus
54 m2+ påbygg ca 46m2
2
2
349.000€

Beliggenhet

Calle Goya i Los Caideros bak det kjente ferieanlegget Anfi del Mar, mellom Patalavaca og Puerto Rico. Gåavstand til strender og de fleste fasiliteter. Det er cirka 40 minutters biltur til flyplassen.

Standard

God standard.

Innhold

Velkommen til denne flotte familieboligen i Los Caideros.
Her blir man ønsket velkommen av en solrik terrasse på hele 75m2 med god plass til flere sittegrupper og solsenger. Kjøkkenhjørne med servant og arbeidsbenk der man kan tilberede grillmat eller drinker, perfekt til sommerfester hele året. Underskap med oppbevaringsplass og vaskemaskin. Praktisk overbygg på 8m2 der man kan sitte skjermet fra solen om man ønsker, her kan man også rulle ned gjennomsiktige plastmarkiser som beskytter mot vind og vær om det skulle bli nødvendig.
Både kjøkken og stue fungerer som inngang til boligen. Kjøkkenet har gode arbeidsflater og oppbevaringsplass i over og underskap, stekeovn og oppvaskmaskin. Separat spisestue med plass til 4 personer og romslig stue med både sofa og godstoler. Stuen har direkteutgang til terrassen. Veggen mot nabohuset er blitt isolert med lyddemping. Gjestetoalett i denne etasjen.
Videre opp i andre etasje finner vi to soverom med direkte utgang til hver sine terrasser. Hovedsoverom har en balkong med plass til et bord og to stoler og gjestsoverommet har en større solterrasse på 10m2. Begge soverommene har garderobeplass og flott utsikt mot havet og Tenerife og herfra kan man nyte synet av fantastiske solnedganger. I denne etasjen finnes også et bad med dusj.
Som de fleste andre boliger i Los Caideros har denne også påbygg som ikke er registrert i skjøte. Da nåværande eier kjøpte boligen i 2008 var det påbygget ca 46m2, dette gjelder kjøkken, spisestue og gjestesoverom med tilhørende terrasse.
Selges fullt møblert.

Det er tre felles svømmebasseng på Los Caideros.
Parkering i gaten.

Velkommen på visning!

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Rekkehus
Sted:
Patalavaca
Pris:
349.000€
Felleskostnader:
52€
Eiendomsskatt:
200
Referanse:
10680
Soverom:
2
Bad:
2
Reg. areal:
54 m2+ påbygg ca 46 m²
Tomteareal:
103 m²
Terasse:
Sør-vest vendt , 75 m²
Byggeår:
1985
Etasjer:
2

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt