Nydelig leilighet med stor terrasse og fantastisk havutsikt.

2 soveroms leilighet i Riviera Vista. Herlig stor terrasse med nydelig utsikt.

Ref: 10663
Playa del Cura
Leilighet
72+24+35m2
2
1
345.000€

Beliggenhet

Helt spesiell beliggenhet ved Taurodalens utløp, foran golfbanen (Tauro Golf) og rett over stranden i Playa del Cura med bro og heis rett ned til strandpromenaden.
Anlegget har alt du behøver: oppvarmet svømmebasseng og eget barnebasseng, store fellesarealer med nok plass til alle, flott hageanlegg, resepsjon, spa, treningssenter, restaurant, bar og vakthold. Mellom stranden og Riviera Vista ligger det et lite shoppingsenter med kolonialforretning med bl.a. ferske bakervarer og ferskvaredisk. Her finnes det også forskjellige lunsjrestauranter, apotek og noen andre butikker. Helt nede på stranden ligger gourmetrestauranten Mogan, tilknyttet hotellet Riviera Marina, når man virkelig skal ut og kose seg. Gran Canarias flotteste sandstrand, Playa de los Amadores, ligger bare 10–15 minutters gange fra Playa del Cura. For de golf interesserte: nærmeste greenen på Anfi Tauro Golf ligger 300m fra Riviera Vista, og i løpet av få minutter med bil er du ved første utslag.

Standard

Meget god standard

Innhold

Velkommen på visning til denne flotte lyse leiligheten med unik beliggenhet og fantastisk havutsikt. Ved inngangspartiet er det lagt kunstgress og en koselig sittegruppe før man kommer inn i entréen med god plass for avheng av yttertøy. Moderne hvitt kjøkken med helstøpt arbeidsbenk i samme farge og i slitesterk kompositt. Åpen løsning inn til den koselige stuen med sovesofa for to personer og skyveglassdører ut til en deilig terrasse med imponerende havutsikt. En del av terrassen er overbygd med plass til spisebord for 6-8 personer og en del har kunstgress og plass til solsenger og sittegrupper. To soverom med dobbeltseng og god garderobeplass, hvorav ett har direkte utgang til terrassen og havutsikt fra sengekanten. Delikat flislagt baderom med stor god dusj og elektrisk avtrekk. Boligen selges møblert.

Anlegget Riviera Vista har godt vedlikeholdte felles arealer med oppvarmet basseng og restaurant. Bro og heis gjør det enkelt og komme seg ned til stranden.
Eiendommen er turist registrert og eventuell utleie derfor skal skje gjennom resepsjonen.


Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Leilighet
Sted:
Playa del Cura
Pris:
345.000€
Felleskostnader:
309€
Referanse:
10663
Soverom:
2
Bad:
1
Reg. areal:
72+24+35 m²
Terasse:
Sør-vest vendt , 24+35 m²

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt