Lekker toppleilighet med fantastisk utsikt over dalen i Tauro. Privat basseng og garasje.

Penthouse leilighet med beste beliggenhet i Tauro med en fantastisk utsikt over dalen.

Tauro
2 mannsbolig
3
3
795.000€

Beliggenhet

I den øvre delen i Tauro. Nært til turstier. Ca 5 minutters gange ned til matbutikk og restaurant. 10-15 minutters gang til Tauro stranden og Tauro golfbane.

Standard

Meget god standard.

Innhold

Denne lekre boligen ble bygget i 2007, med alle rom på ett plan og er del i en tomannsbolig på inngjerdet område. En velkommende entre tar deg rett inn i boligens åpne planløsning for stue, spisestue og kjøkken.

Det flotte moderne kjøkkenet er av merket Gaggenau, som er kjøkkenes Rolls Royce, med stor kjøkkenøy, intergrerte hvitevarer, mye oppbevaringsplass, dobbelt vinkjøleskap og andre finesser. Utsikt over dalen og ned til havet gjennom de store terrasse glassdørene som går fra gulv til tak langs hele veggen. Kombinert med takhøyden og boligens unike plassering gir dette en meget luftig og god atmosfære.
De tre soverommene er alle av typen en-suite med god garderobeplass. Det store hovedsoverommet har eget kontor og herlig utsikt gjennom samme type glassdører som i stuen. De to andre soverommene er noe mindre, også med egne baderom.
Noen trappetrinn ned til det deilige bassenget med god plass til solsenger. Automatisk bassengtildekking. Her finnes også en utespisestue med utsikt og komplett kjøkken.

Trapper ned til garasje med plass til 3 biler. I etasjen under er det også en stor kjeller på 115m2. Boligen er registrert med føljende m2 i skjøte, leilighet 135m2, terrasse, bassengområde 83m2, garasje 125m2 og kjeller 115m2.

Velkommen på visning til denne unike boligen i Tauro!


Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
2 mannsbolig
Sted:
Tauro
Pris:
795.000€
Eiendomsskatt:
1000
Soverom:
3
Bad:
3
Terasse:
Sør-vest vendt
Byggeår:
2007
Etasjer:
3

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt