Finca med basseng og garasje, kun 10 minutter fra Arguineguin.

Sjarmerende finca med ett soverom, basseng og frukttrær.

Ref: 10638
Arguineguin
Finca
44m2
1
1
317.000€

Beliggenhet

10 minutters kjøretur fra Arguineguin mot Soria.

Standard

God standard

Innhold

Velkommen på visning til denne grønne oasen med 5.743 kvadratmeter tomt og frukttrær med mango, appelsin, sitron, avokado, papaya, granateple, lime, kumquat, banan, kaffe og mandel.

Innkjørsel gjennom porten rett fra hovedveien som går opp mot Soria. Hele finkaen er inngjerdet og skjermet for innsyn fra veien med trær og busker. Hovedboligen består av kjøkken med gasstopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Åpen planløsning til spisestue/stue med sofakrok og TV. Her er det høyt under trebjelket skråtak noe som gir en luftig og behagelig atmosfære. Separat soverom med dobbeltseng og god oppbevaringsplass. Lyst bad med vindu, dusjhjørne og vaskemaskin. Moderne regulerbar belysning med fjernkontroller/mobil app i alle rom, både for intensitet og kaldt/varmt lys.

Rett utenfor boligen er det en overbygget terrassedel med stoler og bord, perfekt for morgenkaffen eller et glass vin om kvelden. Området foran huset er flisbelagt og har flere blomsterbed med forskjellige planter, urter og salater. I den andre enden er det bygget en koselig pabellón som beskytter mot sol og regn, med et stort bord i stein og sitteplasser til mange gjester. Her man kan nyte et godt måltid med utsikt over den grønne oasen, bassenget, blomster, frukttrær og de mektige fjellene.
Saltvannsbassenget på nesten 50 kvadratmeter har en praktisk tidsinnstillbar pumpe drevet av solcelleanlegg og en flisbelagt del med plass til solsenger for de som vil nyte late dager i solen.

Garasjen på 37 kvadratmeter har plass til en bil og fungerer også som oppbevaring for solcellesystemet og diverse verktøy. Dør fra garasjen inn til et mindre anneks med egen seng, oppvaskbenk og dusj. Utgang herfra til hage og utetoalett.

Strømmen på hele eiendommen + varmtvannsbereder drives av solcelleanlegg, så her har man ingen månedlige strømregninger.

På finkaen råder et rikt utvalg av grønnplanter, fargerike blomster og cirka 50 frukttrær av ulike slag. Vanningssystem med vann fra Soria-bassenget. Eiendommen er meget privat, uten innsyn eller nære naboer så her man får virkelig følelsen av ro og fred. En unik mulighet for den som trives i naturen!

Det er gjort en del oppgraderinger på eiendommen det siste året. Blant annet: Nytt solcelleanlegg. Bassenget er nylig byttet fra klor til saltvann, med nye fuger og tidsregulerbar pumpe. Ny vaskemaskin og toalett på badet. Ny dobbeltseng på soverommet. Ny sofaseng i stuen som kan brukes til gjesteovernatting + praktisk innfellbart spisebord og stoler.

Boligen selges møblert.

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Finca
Sted:
Arguineguin
Pris:
317.000€
Referanse:
10638
Soverom:
1
Bad:
1
Reg. areal:
44 m²
Tomteareal:
5.743 m²
Terasse:
Sør-vest vendt
Byggeår:
1998
Etasjer:
1
Etasje:
1
Energikode:
G

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt