Luksusleilighet med 2 soverom i Playa del Cura!

Fantastisk flott leilighet med 2 soverom og stor deilig terrasse i Playa del Cura.

Ref: 10634
Playa del Cura
Leilighet
72m2
2
1
320.000€

Beliggenhet

I anlegget Riviera Vista. Det er en helt spesiell beliggenhet ved Taurodalens utløp, foran golfbanen (Tauro Golf) og rett over stranden i Playa del Cura med bro og heis ned til strandpromenaden. Anlegget har alt du behøver: oppvarmet svømmebasseng og eget barnebasseng, store fellesarealer med nok plass til alle, flott hageanlegg, resepsjon, vakthold, restaurant og bar.

Riviera Vista er registrert som turístico, om eierne ønsker å leie ut sin leilighet skal dette skje gjennom komplekset.

Standard

Meget god standard

Innhold

Velkommen til visning i Playa del Cura og Riviera Vista!

Med beste beliggenhet har vi denne fresche leilighet til salgs. En innbyende entre ønsker deg velkommen inn i denne moderne og lyse leiligheten. Stue har åpen planløsning mot kjøkken og spisestue. De store terrassedørene, lyse behaglige vegger og gulvflater gir en avslappende atmosfære. Kjøkkenet som ligger åpen mot spisestue og stue har fronter i hvit høyglans med både under og overskap, helstøpt arbeidsbenk i kompositt. Dette delikate kjøkken gjør matlagningen til en fryd.
Da kjøkken, spisestue og stue har åpen planløsning har man luksusen med å ha havutsikt fra hele rommet.

Koselig Tv stue som er plassert slik at du får du med deg solnedgangen fra sofakanten. Her er det også installert aircondition. Fra den store terrassen på hele 20m2 ser man både Tauro stranden og stranden i Playa del Cura og her er det plass til sittegrupper og solsenger. Herfra kan man nyte solnedgangen under vinterhalvåret. Glassrekkverket gir en maksimal utsikt også fra soverommet og stue.

Leiligheten har 2 romslige soverom hvorav hoved soverom har utgang til den deilige og solrike terrassen. God oppbevaringsplass med skyvedørsgarderobe fra gulv til tak.
Det andre soverommet har 2 enkeltsenger. Begge soverommene har aircondition installert for et behaglig inneklima under de varmeste dagene. De 2 soverommene deler på et bad med en romslig og behagelig regndusj med glassvegg. Vegg montert toalett og god servantplass. Elektrisk avtrekk. Leiligheten selges delvis møblert.

Velkommen til visning!

Mellom stranden og Riviera Vista ligger det et lite shoppingsenter med kolonialforretning med bl.a. ferske bakervarer og ferskvaredisk. Her finnes det også forskjellige lunsjrestauranter, apotek og noen andre butikker. Helt nede på stranden ligger gourmetrestauranten Mogan, tilknyttet hotellet Riviera Marina, når man virkelig skal ut og kose seg. Gran Canarias flotteste sandstrand, Playa de los Amadores, ligger bare 10-15 minutters gange fra Playa del Cura.

For de golfinteresserte: nærmeste greenen på Anfi Tauro Golf ligger 300m fra Riviera Vista, og i løpet av få minutter med bil er du ved første utslag. 15 minutter med bil og du har ytterligere 3 baner å velge mellom: Salobre Golf, Maspalomas Golf og Meloneras Golf. For de mest kresne finner du Spanias eldste og Gran Canarias mest eksklusive bane Bandama Golf - rett sør for Las Palmas.Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Leilighet
Sted:
Playa del Cura
Pris:
320.000€
Felleskostnader:
288€
Referanse:
10634
Soverom:
2
Bad:
1
Reg. areal:
72 m²
Terasse:
Sør-vest vendt , 20 m²

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt