Flott familiebolig med populær beliggenhet i Loma dos. Fantastisk utsikt med både morgensol og ettermiddagsol. Velkommen!

Familiebolig med beste beliggenhet i Loma Dos

Ref: 10668
Arguineguin
2 mannsbolig
181m2
3
3
630.000€

Beliggenhet

Med utsikt både mot øst og vest og med gåavstand til Patalavaca og Arguineguin.

Standard

God standard

Innhold

Velkommen til denne flotte og innholdsrike familieboligen med populær beliggenhet i Loma Dos. Det unike med denne boligen er utsikten fra begge sider av huset, både mot Tenerife og ned mot Arguineguin. Morgensol eller ettermiddagsol? Ja takk, begge deler. Her trenger du ikke å velge.

Inne i boligen blir man tatt vel imot av en romslig entre med god plass til yttertøy og møblement. Inngangsetasjen har en fin planløsning for stue/kjøkken og gjestetoalett, med trapp opp til øvre etasjen med 3 soverom og 2 bad og trapp ned til underetasje og garasje. Boligen har meget gode lysforhold. Stor flott TV stue med og utgang til den vestvendte terrassen med havutsikt og spektakulær solnedgang. Her er det installert markise om man skulle ønske skygge for ettermiddagsolen. Kjøkkenet har gode arbeidsflater, mye oppbevaringsplass og integrerte hvitevarer. Herfra kommer man inn i en mindre vinterhage med stort spisebord og kosekrok vendt mot bassengområdet. Dette rommet fungerer som en forlengelse av kjøkkenet og er det perfekte sted for å starte dagen med frokost og en god kopp kaffe. Her kan man åpne opp de store glassdørene ut mot bassenget og den sydøstvendte terrassen å nyte morgensolen og utsikten ned mot Arguineguin og havet.
Godt med plass for både solsenger og sittegrupper.

Huset har 3 soverom i overetasjen, hvorav 2 har eget bad med badekar. Hovedsoverommet har god garderobeløsning og utsikt mot Tenerife, soverom nummer to er noe mindre og har utsikt mot Arguineguin. Det minste soverommet brukes per i dag som garderobe men rommer uten problem en dobbeltseng og garderobeskap om man skulle trenge mer soveplass.

Underetasjen har et større oppholdsrom som for tiden brukes som treningsrom. Garasje med elekrisk portåpner og plass til tre biler. Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel samt plass til oppheng av klær til tørk.

Boligen ble delvis renovert i 2016 med ny membran og nye fliser på uteområdene. Boligen selges møblert.

Velkommen til visning!

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
2 mannsbolig
Sted:
Arguineguin
Pris:
630.000€
Felleskostnader:
40€
Eiendomsskatt:
600
Referanse:
10668
Soverom:
3
Bad:
3
Reg. areal:
181 m²
Tomteareal:
223 m²
Byggeår:
2001
Etasjer:
3
Energikode:
G

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt