Rekkehus i Anfi Zafiro med 3 soverom, 4 terrasser og felles basseng.

Innholdsrikt rekkehus med 3 soverom, herlig beliggenhet ved golfbanen og flott utsikt.

Ref: 10647
Tauro
Rekkehus
168m2
3
2+1
460.000€

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Anfi Tauro, plot 16. Golfbane like rundt hjørnet og gåavstand til dagligvarer, restauranter og strand.

Standard

God standard, meget godt vedlikeholdt.

Innhold

Velkommen til visning og dette innholdsrike rekkehuset i Anfi Zafiro!

Det første som møter deg er en koselig terrasse med morgensol ved boligens inngangsparti før du kommer inn i entreen med avheng for sko og yttertøy. Videre finnes det et gjestetoalett samt et større soverom med dobbeltseng, god garderobeplass og direkte utgang til en privat terrasse og det store felles bassengområdet.

Fra inngangsplan når man underetasjen via en tretrapp med glassrekkverk som går gjennom alle boligens etasjer. Her finner du to soverom og to bad. Et romslig hovedsoverom med dobbeltseng, garderobeskap og delvis åpen planløsning mot baderom med jacuzzi, separat dusj og toalett. Det andre soverommet er litt mindre men har også god garderobeplass. Begge soverommene har direkte utgang til en større skjermet terrasse på baksiden av boligen. I gangen finnes det et elegant bad med dobbelservant, dusj og separat toalett. Det er lagt marmorgulv i lys farge i hele boligen som er med på å gi alle rommene et delikat preg.

I øvre etasje har du hovedstuen med delvis åpen planløsning mot et funksjonelt og romslig kjøkken med spisebord, arbeidsbenk i granitt og integrerte hvitevarer. God oppbevaringsplass i under og overskap samt regulerbare spotlight i taket. Fra kjøkkenet er det utgang til en frokostterrasse med sittegruppe, morgensol og flott utsikt mot hull ni på golfbanen.
Videre opp trappen finner man en liten finstue med herlig utsikt mot Tauro stranden. Herfra er det utgang til enda en terrasse med havutsikt og god plass til både solsenger og sittegrupper.

Boligen har aircondition og en bod på utsiden. Selges fullt møblert.

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Rekkehus i Anfi Zafiro med 3 soverom, 4 terrasser og felles basseng.

Detaljer

Bolig Type:
Rekkehus
Sted:
Tauro
Pris:
460.000€
Felleskostnader:
192€
Eiendomsskatt:
650
Referanse:
10647
Soverom:
3
Bad:
2+1
Reg. areal:
168 m²
Terasse:
Sør-vest vendt
Byggeår:
2002
Etasjer:
4

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt