ANFI TAURO BUNGALOW MED 3 SOVEROM, BASSENG OG HAVUTSIKT.

Enebolig av høy kvalitet rett ved golfbanen i Tauro. Denne delikate boligen har 3 soverom, 3 bad eget basseng samt stor terrasse.

Ref: 10522
Tauro
Bungalow
199m2
3
4
640.000€

Beliggenhet

I Anfi Tauro Opal, ved golfbanen. Sparbutikk, restauranger og stranden på gangavstand.

Standard

Høy standard

Innhold

Velkommen på visning til denne romslige eneboligen i Anfi Opal i Tauro. Bungalowen har trappefri adkomst og ligger i fine omgivelser ved golfbanen i Tauro.

Boligen består av følgende: Entre som tar en videre inn til kjøkken, spisestue og stue med åpen planløsning. Stort lyst kjøkken i høyglans med meget gode arbeidsflater og skapplass for oppbevaring. Dersom man bare vil ta seg noe raskt å spise fungerer arbeidsbenken med barstoler alldeles utmerket. Inn fra kjøkkenet finnes det også en større bod, perfekt dersom man ønsker ekstra kjøl eller frys.

Boligen har store åpne flater og vide terrassedører med godt lysinnslipp som åpnes ut mot basseng og terrasse. Spisestuen for 6 personer har utsikt mot den grønne delen av golfbanen. Koselig tv stue med hjørnesofa. Dekorative trebjelker i taket gir en romslig følelse. Terrassedørene kan åpnes opp og gjøre stuen større. Fliselagt terrasse med plass til både solsenger og sittegrupper, en del av terrassen er overbygget for de som vil sitte i skyggen. Basseng med motstømsagregat.

Romslig hovedsoverom med jacuzzi samt et elegant bad med dusj. God garderobeplass. Dette soverommet har direkte inngang fra hovedboligen, mens de to andre soverommene har inngang fra bassengområdet. Disse har også eget bad med dusj og dobbelservant samt god oppbevaringsplass. Boligen holder en meget høy standard og selges møblert. Boligen har i tillegg en bod på utsiden med god plass for oppbevaring.

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Bungalow
Sted:
Tauro
Pris:
640.000€
Felleskostnader:
227€
Referanse:
10522
Soverom:
3
Bad:
4
Reg. areal:
199 m²
Byggeår:
2003
Etasjer:
1
Etasje:
1

Send forespørsel for denne boligen

Ansvarlig for behandlingen SYDEN EIENDOM S.L. Adresse til den ansvarlige CARRETERA GENERAL, Nº20, 35220, ARGUINEGUIN (Las Palmas) Dine data vil bli brukt til å møte dine forespørsler og gi våre tjenester. Vi vil kun sende deg reklame med din forhåndsgodkjenning, som du kan gi oss gjennom den tilsvarende boksen som er opprettet for det formålet. Vi behandler bare dataene dine med ditt forutgående samtykke, som du kan gi oss gjennom den tilsvarende boksen som er opprettet for det formålet. Generelt kan kun personell fra vår enhet som er behørig autorisert ha kunnskap om informasjonen vi ber om. Du har rett til å vite hvilken informasjon vi har om deg, rette den og få den slettet, som forklart i tilleggsinformasjonen som er tilgjengelig på vår nettside. Mer informasjon i delen "Dine sikre data" på nettstedet vårt.
* = Påkrevd felt