UTSOLGT

UTSOLGT! Leiligheter med store terrasser. Ferdigstilt juli 2015. Dette er det andre prosjektet til Syden Bygg og Syden Eiendom.

Ref: 10460
Arguineguin
Leilighet
2
1
435.000€-645.000€

Beliggenhet

Leiligheterne ligger på toppen av Loma Dos med utsikt både mot Anfi del Mar og Arguineguin. Det er sol fra morgen til kveld. Det er kort vei til nærmeste dagligvare og restauranter. Ca. 15 minutters gange ned til Arguineguin sentrum.

Standard

Det er lagt vekt på høy standard i leilighetene som leveres med kjøkken og baderomsinnredning.

Innhold

SydenBygg II ble ferdigstilt i høst og er innflyttingsklart.

Leiligheten er på 67,5m² og blir levert med kjøkkeninnredning, baderomsinnredning og aircondition. De inneholder åpen løsning kjøkken/stue med terrasse ut fra stuen. Leilighetene har privat basseng eller takterrasse.
Beskrivelse av leiligheten.

Moderne og stilren kjøkkeninnredning i hvit høyglans. Praktisk design med god benke-og lagringsplass. Hvitevarer installert med kjøleskap/frys, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og keramisk topp. Her kan man nyte den fine havutsikten mens man lager mat!

Stue og kjøkken utgjør til sammen en moderne og åpen sone med downlights for en behagelig belysning. Herfra har man utgang til den solrike terrassen.

Baderom i lyse fliser innredet med dusjkabinett i glass og regndusj, wc installert i veggen og dobbeltservant med skapinnredning. Havutsikt fra badevinduet.

Begge soverommene har praktisk skyvedørsgarderobe samt en flott utsikt mot Arguineguin og havet. Det er installert aircondition for et behagelig innemiljø og spesialfilm på vinduene gjør at innetemperaturen holder seg stabil under de varmeste periodene. Regulerbare downlights.

Terrassene har morgensol fra den ene siden og ettermiddagssol og solnedgang på den andre siden.

Installert dusj og preinstallert for jacuzzi (penthouse leiligheter) for de som ønsker det. Sotete glass gjør terrassen til en privat sone uten innsyn og er med på å gjøre terrassen til et perfekt sted for solbading og grillmiddager med familie og venner.

På gateplan har alle leilighetene en romslig garasje med elektrisk garasjeåpner og bod.

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Bolig Type:
Leilighet
Sted:
Arguineguin
Pris:
435.000€-645.000€
Referanse:
10460
Soverom:
2
Bad:
1
Terasse:
Sør-vest vendt
Byggeår:
2015
Etasjer:
2

Send forespørsel for denne boligen

* = Påkrevd felt