NYE LEILIGHETER I PLAYA DEL CURA. 2 OG 3 SOVEROM MED UTLEIEGARANTI

De flotte leilighetene i anlegget Riviera Vista ligger på en av de vakreste utsiktstomtene på Gran Canaria med sol fra morgen til kveld.

Ref: 10215
Playa del Cura
72m2
2
1
290.000€

Beliggenhet

Det er en helt spesiell beliggenhet ved Taurodalens utløp, foran golfbanen (Tauro Golf) og rett over stranden i Playa del Cura med bro og heis rett ned på strandpromenaden. Anlegget har alt du behøver: oppvarmet svømmebasseng og eget barnebasseng, store fellesarealer med nok plass til alle, flott hageanlegg, resepsjon, vakthold, restaurant og bar.
Trykk her for å se video av anlegget.....

Standard

God standard
Priser fra 290.000€ til 950.000€.

Innhold

Leilighetene består av 2 og 3 soverom, med 1, 2 og 3 baderom. Størrelsen på leilighetene går fra 72m² til 138m² + terrasser fra 14m² til 150m². Priser fra 290.000€ til 950.000€. Avbildet leilighet 290.000€
Playa del Cura ligger mellom livlige Puerto Rico og sjarmerende Puerto de Mogán. Playa del Cura og nabodalen Tauro er i rask utvikling.

I Playa del Cura er det godkjent planer for utbygging av en marina med egen avskjermet strand, shopping og oppankring for større båter. Dette vil gjøre Riviera Vista til en av de beste beliggende leilighetsanlegg på Gran Canaria. I dag har Playa del Cura forøvrig en spennende strand med klipper og sand med en fin gangsti som snor seg rundt bukta og som er perfekt for gang- eller joggeturer ved solnedgang.

Om sommeren sørger brisen fra Atlanterhavet for at temperaturen vanligvis ligger på behagelige 27°.
Om vinteren holder temperaturen seg vanligvis over 20°.

Mellom stranden og Riviera Vista ligger det et lite shoppingsenter med kolonialforretning med bl.a. ferske bakervarer og ferskvaredisk. Her finnes det også forskjellige lunchrestauranter, apotek og noen andre butikker. Helt nede på stranden ligger gourmet- restauranten Mogan, tilknyttet hotellet Riviera Marina, når man virkelig skal ut og kose seg. Gran Canarias flotteste sandstrand, Playa de los Amadores, ligger bare 10-15 minutters gange fra Playa del Cura.

For de golfinteresserte: nærmeste greenen på Anfi Tauro Golf ligger 300m fra Riviera Vista, og i løpet av få minutter med bil er du ved første utslag. 15 minutter med bil og du har ytterligere 3 baner å velge mellom: Salobre Golf, Maspalomas Golf og Meloneras Golf. For de mest kresne finner du Spanias eldste og Gran Canarias mest eksklusive bane Bandama Golf - rett sør for Las Palmas.

Ansvar

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart.
Syden Eiendom S.L er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart.
Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Detaljer

Sted:
Playa del Cura
Pris:
290.000€
Referanse:
10215
Soverom:
2
Bad:
1
Reg. areal:
72 m²
Byggeår:
2013

Send forespørsel for denne boligen

Kryss her
* = Påkrevd felt